Spring naar hoofd-inhoud

'Ik ga voor het hoogst haalbare'

Waarom Binkhorst LSA?

De belangen van de betalende partij, dikwijls de verzekeraar, en uw belangen kunnen ver uit elkaar liggen. Daarom is het belangrijk dat u in geval van blijvend letsel een gespecialiseerde belangenbehartiger inschakelt. Sabien Binkhorst LSA is zo iemand.

Twijfelt u of uw belangen wel goed worden behartigd? Vraag een second opinion aan!

Over Sabien Binkhorst

Sabien Binkhorst is als advocaat gespecialiseerd in het letselschaderecht. Zij heeft veel ervaring op het gebied van overlijdensschade en zaken met zwaar lichamelijk en/of psychisch letsel. Zij staat alleen slachtoffers bij, geen verzekeringsmaatschappijen.


Sabien is al ruim 20 jaar letselschade advocaat en is lid van de LSA  (Vereniging van Letselschade Advocaten). Dat is het allerbelangrijkste keurmerk in de letselschadepraktijk, waarvan je alleen lid kan zijn als je aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.


Sabien woont en werkt in Zeeland vanuit haar eigen kantoor aan het Stadhuisplein 3 in Terneuzen. Zij biedt u moderne en professionele dienstverlening met een menselijke maat. Landelijk werkt zij samen met een advocatenkantoor uit Rotterdam, Wildeboer AVS. Aan dat kantoor zijn nog twee andere letselschade advocaten verbonden. Het kantoor van Sabien Binkhorst LSA en Wildeboer AVS delen een secretariaat, een zaken administratie en – onder meer – alle kennis in letselschade zaken. En bij afwezigheid van Sabien bijvoorbeeld wegens vakantie wordt uw zaak door een andere advocaat op het hoogste niveau waargenomen.

Curriculum Vitae

1991 - 1996  Nederlands Recht aan de Rijks Universiteit van Groningen (R.U.G.)
1996 - 2000 Advocaat in opleiding bij kantoor Hekkelman C.S. te Arnhem
2000 - 2010 Letselschade advocaat bij kantoor Wybenga Wildeboer Van den Puttelaar te Rotterdam
2010 – heden Letselschade advocaat bij Wildeboer AVS
Vanaf 2016 Letselschade advocaat bij Binkhorst LSA
Specialisatie opleiding Grotius Personenschade (2002)
Redacteur van het Handboek Personenschade (Kluwer)


Lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)
Lid van de internationale organisatie Peopil
Lid van de Nederlandse Orde van Advocaten